Etuosto-oikeus kampanja 2020

Hei Ihana Asiakkaani!  ❤

Toivottavasti olet terveenä!

Kiitos kaikille viime vuoden 2019 kampanjaan osallistuneille! Kiitos Sinulle asiakkaani, että olet hankkinut tai tutustunut BELIEVE by tuula rossi -takkeihin.

Viime vuoden kampanja sai suuren suosion ja nyt tarjoan asiakkaille taas tilaisuutta hankkia uuden malliston suosikkitakki. Haluan tuoda takeillani iloa, kauneutta, mielihyvää ja uskoa tulevaisuuteen varsinkin nyt näin erikoisissa olosuhteissa. Uskon, etta syksyllä voimme taas alkaa elää normaalia elämää ja nauttia kauniista takeista.

Uusi mallisto 2020-2021

Tarjoan Sinulle ainutlaatuista tilaisuutta etuosto-oikeuteen, voit tilata etukäteen uudesta mallistostani unelmiesi takin! Osallistumalla etuosto-oikeus kampanjaan varmistat, että saat takkisi haluamassasi koossa ja värissä. Pääset nyt kurkkaamaan ennakkoon uutta mallistoani ja valitsemaan oman takkisuosikkisi. Mallistosta voit nyt löytää takin, joka sopii kevätkeleihin, välikausitakiksi tai syksy-talvi käyttöön.

Ikoneiden ohjeellinen merkitys

Koska mallistoni takit sopivat erilaisiin sääolosuhteisiin, olen merkannut Flyer kuviin takin nimen alapuolelle “ikonin”, joka kuvaa millaiseen keliin takki on sopiva. Tämä selventää takin lämpivyys asteen.

Huomio: ikonit antavat ainoastaan suosituksen takin sopivuudesta tietyille lämpötilaolosuhteille. Takin lämpivyyteen vaikuttaa tietenkin jokaisen käyttäjän omakohtainen tuntemus mieltymyksensä mukaan.

demi season icon2

Takki sopii “välikausitakiksi” vuoden ympäri; kevääseen, viileisiin kesäpäiviin, alkusyksyyn ja leutoon talvikeliin. Suosituslämpötila +5 celcius asteesta ylöspäin. (takissa 60 g vanu).

snowflake icon

Takki sopii viileään kuurakeliin ja pikkupakkaskeliin. Suosituslämpötila +5 celcius asteesta -10 celcius asteeseen ja jopa -15 celcius asteisiin keleihin. (takissa 120 g vanu).

snowflake2

Takki sopii pikkupakkasiin ja kylmempiin pakkaskeleihin tai heille, jotka haluavat enemman lämmintä pikkupakkaspäivinä. Turkis antaa lisää lämpivyyttä takille. (takissa 120 g vanu).

Osallistuminen etuosto-oikeus kampanjaan

  • Lähetäthän osoitteeseen tuularossihooijmaijers@yahoo.com sähköpostitse haluamasi takkimallin, värin ja koon. Yhteystietosi: nimi, osoite ja puhelinnumero. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai kirjeitse.
  • Teethän tilauksesi viimeistään 18.5.2020 mennessä.
  • Voit tiedustella lisää tarvittaessa soittamalla 040 50 71 999.
  • Voit myös jakaa tämän tarjouksen ystävillesi!

 

Kiitos kuluneesta vuodesta ja ihanaa kevättä olosuhteista huolimatta!

Syksyn uutuuksia odotellessa,

Lämpöisin ajatuksin ja pysykäämme terveinä,

Tuula ❤